Våra tjänster

Flyttstädning

Att flyttstäda är det sista som man vill oroa sig för. Processen är lång och jobbig och det hela måste utföras på ett visst sätt. Därför vill vi hjälpa dig med det där lilla extra för att du ska kunna njuta av din flytt och komma till ro snabbare i ditt nya hem. På det sättet kan du slippa oroa dig för extra avgifter i samband med din avflyttning. Vi erbjuder flyttstäd till fasta priser per kvadratmeter. Oroa dig inte, vi löser allt åt er. Vill du veta vad det skulle kosta att städa din lägenhet? Klicka här för att se vår prisuppskattning.

Fasadmålning

På våren och sommaren är det många som funderar på att måla om sin fasad på huset. Men att måla om själv är både farligt och jobbigt. Att veta vilka plankor som är ruttna och sedan byta dom kräver erfarenhet och kunskap. Därför väljer många att anlita ett företag för att fräscha upp sitt hus. Att välja L&K Company till detta borde vara ett självklart val. Vi fokuserar på noggrannhet och nöjdhet hos kunden. Trots att vi är nystartade så har vi redan ett dussintals nöjda kunder inom just fasadmålning. Fasadmålning kan utföras mellan Mars till September om väderlaget är bra.

Måleri

Att måla om är ett enkelt sätt att fräscha upp hemmet. Oavsett om det gäller att måla om hela huset eller bara införskaffa en ny accentvägg, så förtjänar ditt hem ett högkvalitativt jobb och en oklanderlig finish. Har du en färg i tanke? Eller behöver du hjälp att välja? Oavsett vad du funderar över, är vi här för att hjälpa dig. Vi utför uppdrag både i lägenheter och hus. Vi lovar att ditt hem får den uppfräschningen den förtjänar. Kolla våra priser eller fyll i vårt kontaktformulär för att få det rätta priset för ditt projekt.

Tapetsering

Att sätta upp en ny tapet där hemma kan ge spännande mönster, strukturer och stil till din bostad. Men att själv göra jobbet utan rätt verktyg eller större erfarenhet kan snabbt resultera i en mardröm. Att ta bort tapeter och hantera alla pappersrullar kan vara stressande och tar mycket tid. Det är därför vi vill hjälpa till i just ditt hem. Vi sätter upp tapeter och hjälper dig välja rätt mönster på nolltid. Så att du kan njuta av nya tapeter och en känsla av ett nytt, fräscht hem. Vill du veta vad det kostar? Kolla vår prislista eller ring oss gärna för en konsultation.


Hantverk

I samband med flytt eller renovering av hem finns det oftast saker som ska monteras ihop eller sättas upp och de medföljande instruktionsmanualerna är inte lätta att förstå. Detta är helt i sin ordning och vi alla har suttit där någon gång med en hammare och spik i den ena handen och instruktionsmanualen i den andra, utan att fatta något. Då stiger frustrationen och irritationen. Låt oss istället fixa allt detta åt dig. Vi hjälper dig med diverse monteringar av nya möbler och uppsättningar av saker i ditt hem. Ring oss för en prisuppskattning på just ditt problem

Klottersanering

Att få klotter på sitt hus eller sin butik är irriterande och dessutom ser det fult ut. Många orkar inte ta tag i problemet eftersom det känns som en onödigt utgift. Stora klottersaneringsföretag har långa kötider och oftast väldigt höga priser. Vi på L&K Company är här för dig som privatperson eller för dig om har ett mindre företag. Vi erbjuder bra priser för klottersanering och vi gör det direkt. Ring oss eller maila en bild på ditt klotterproblem för konsultation och prisuppskattning.